fredag 23 april 2010

Då är vi på Väg :-)


Vi anlände till Motala i bil vid 9 tiden på morgon då vi startade vår resa genom att intervjua Eva-Lena som är direktör för Vätternrundan. Vi filmade henne vilket kommer bli de inlednande orden för vårat Cykelpass.

Tror det blir en kanonstart på filmen,

Sedan intog vi en god lunch för att ladda för intervju med Corren som kom och fotograferade och intervjuade oss.

När vi skulle starta så kom det stora Disneyflingor ner från himlen och man undrade lite tyst för sig själv vad man egentligen gett sig in på men det höll man för sig själv :-)

Bara rulla på och gilla läget, det ä ju Nu det ska ske och vädret kan vi inte påverka så det är bara att ta emot det som erbjuds och göra det bästa av det.

Vi cyklade i alldeles lagom tempo för att vi alla 7 skulle få en behaglig resa. När vi kom till den öppna östgötaslätten blåste det rätt rejält och vi kämpade mot vinden. I Hästholmen vid Ödeshög hade vi beställt lite blåbärssoppa och bröd av våra underbara tjejer som kör förljebilen, det smakade gott. Man känner inte att man är sugen på något men när man väl tar något att äta känner man hur kroppen uppskattar det och är i behov av energi, så det smakde fantastiskt gott.

Vi kämpade oss vidare och fick nu se himlen spricka upp och solen tittade fram på en blå himmel och sken ner över Vättern helt ljuvligt. Sista 3 milen blev en ren glädje för oss och benen bara rullade på i behagligt tempo ochrätt osm det var kom vi fram till kullerstenarna i Gränna.
Vi sökte upp vårat boende, Amelias hus, som visade sig vara helt ljuvligt fint, så underbart ställe, hit måste ni åka om ni inte varit här.

Glada och trötta tog vi en dusch och gjorde oss lite fräscha för att inta en 2 rätters middag som var såååå underbart god...Ostinbakad kycklingfile med bacon och purjolök serverad med gele och potatisgratäng, mmmmmm bara vattnas i munnen.... efterrätt var ännu godare, den var tryffelchokladkaka med mandel och grädde och hallon :-)

Till allt detta lite gott vin, så är lyckad komplett:-)


Sedan spelade vi lite sällskapsspel och ska nu gå och njuta av de sköna sängarna så vi orkar ta oss 14 mil (!) imorgon....detta vågar vi inte tänka på förrän vi är där....känns tungt men löser sig! Tillsammans är Team Medley starka!

God natt och sov så sött, det kommer vi göra!

Kram på er och hjälp oss genom att stötta oss i morgon är ni snälla!

4 kommentarer:

  1. Åh, vad kul det låter, det är så roligt att läsa om era strapatser! Trots väder och vind verkar ni ju haft en rätt bra första etapp. Håller tummarna för att morgondagens 14 mil blir utmanande och kul och att tekniken är med er :o) Bra jobbat idag! Fortsätter tänka positiva tankar för er och ser fram emot uppdateringar här! Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Heja på, ni fixar det här med all den energi som finns i den här gruppen. Håll mamma mu underrättad om läget och tusen kramar

    SvaraRadera
  3. Va gött det låter! Dagen 14 mil kommer gå utmärkt för er! Ni är ju trots allt Team Medley och inget kommer kunna stoppa er! Kör gärnet, njut av det vackra vädret och skratta massor! :-D
    Kramar i massor!!

    SvaraRadera
  4. Oj, glömde visst skriva under att det var jag överst :o) /Lovisa

    SvaraRadera